Svensk Lag Skyddar Våldsbrottslingar

Återigen har Svea Rikes Lag visat sitt fula tryne; Slår du ihjäl någon får du ett par månaders fängelse (i värsta fall) eller ”ungdomstjänst”, men om du snor pengar från en förening eller staten, då jävlar får du 6 års fängelse! Hur tänker de som ansvarar för Svensk lag? Vad är gemene man mest rädd för? Att bli misshandlad/våldtagen/mördad, eller att någon ska sno pengar från röda korset eller staten (som iofs är våra pengar)?

Jag iaf ser hellre att ngn snor pengar från en fackförening eller försäkringskassan, än att oprovocerat slå ner mig och stampa på mitt huvud tills jag dör. Men det kanske bara är jag…? Våldsbrott bestraffas alldeles för löjligt i detta land, allvarligt! Två dommar kom för ett par veckor sedan: Fotbollsmord och Försäkringsbedrägeri.

Gissa vilket som gav mest kännbara straffet…?

Om man nu är så trasig och osäker så att man vill bli ”kriminell”, då är mitt tips att sno pengar från en instution, staten eller förening. För det är väl straffsatsen som avgör hur ”cool” man är…?
”1. Jag slog ihjäl en gammal gubbe på en parkering, inför hans fru sedan 40 år!”
”2. sweet, jag satte på en 10-årig tjej och slog sedan ihjäl henne, efter att jag sexmördat en hora!”
”3. pffff! Noobs, jag snodde 10 miljoner genom att fejka assistansersättning!”
”1. Wooooow, får jag bli din bitch?!”
”2. snabba cash, eh, broshan? Respekt!”

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar