Högsbymordet och strippklubbar

De föräldrar som stått åtalade för hedersmordet i Högsby, fick häromdagen sin dom; 10 års fängelse och utvisning på livstid. Ovanligt vettig dom, för ett så grymt mord. Han som slog ihjäl en gammal man inför ögonen på sin fru sedan 50 år, kom undan med 2 år….. Hursomhelst, tillbaka till Högsby; föräldrarna har föga förvånande överklagat. Låt oss hoppas att nästa instans ser på saken på rätt sätt också.
Men egentligen, varför bry sig om att internera dem i 10 år? De behöver ingen vård, i deras ögon har de ju inte gjort något fel. I Sverige låser vi ju in folk främst för att de ska ”vårdas”, inte straffas. Så varför kasta bort en massa skattepengar? Har aldrig fattat varför de inte utvisas direkt, så sparar staten, dvs vi, en massa pengar.

Angående Kungen, som nämns i ett tidigare inlägg; nu har den där porrklubbskungen dömts för bedrägeri gentemot försäkringskassan. Han är tidigare dömd för skattebrott och andra ekonomiska bedrägerier. Detta är alltså mannen som hela Sveriges journalistkår ville köpa de påstådda bilderna av? Någon som fortfarande tror att de existerar? PP tror snarare att kungen i fråga kontaktade hovet i utpressningssyfte. Pengar lär han ju behöva efter alla skadestånd… Den så kallade författaren i samma inlägg, bör ju inte heller tas på allvar, som rör sig i sådana kretsar. Skandal!

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar