Libyen och andra tjafs – del 1.

PP kan ju inte längre lida i det tysta, utan måste ge sitt expertutlåtande i diverse internationella kriser.

vi börjar med Libyen: Vad håller ”rebellerna” på med egentligen? Ärligt, som det hette när vi var små –
Ger man sig in i leken, får man leken tåla!.
Vad, de startar en revolt, upptäcker att kadaffi inte är så lätt att kasta ut som de andra snubbarna… första veckan när nato av ngn anledning erbjuder bombmatta, de är bara ”nä för fan, detta är våran sak! vi ska vinna själva!”.
Sen när kadaffi inte gör som brukligt, utan han står för sin sak och gör motstånd, då står samma rebeller där i sina fejk foppa tofflor och adidas jackor och bara ”kan ni bomba skiten ur han och säga åt han att han inte får flyga med sina 5 jaktplan av typen mig 13, för vi klarar inte av honom själva”.
Ytterligare en vecka senare, när nato bombat skiten ur kadaffi och hans eventuella flygvapen inte får lyfta (JAS är där och kollar det, så ta det fucking lugnt, kadaffi!) har de mage att gnälla ”buhu, ni gör ju inget, bomba allt som rör sig så vi kan glida in i tripoli med våra hästkärror. vi är visst lika bra som rebellerna i Tunisien!”
rebel wannabes.

Annat gammalt tjafs: Israel fortsätter med sitt övervåld mot Palestina. 3 döda mot en skadad. När ska omvärlden protestera mot israels terror? dags att sluta ha dåligt samvete för vad som hände för 60 år sedan, OMG. När Palestina ber om hjälp, ser vi inte nato komma och erbjuda bombmattor, varför? Vad ger israel rätten att döda civila när inte kadaffi får? Kadaffi har inte ens ockuperat ett land, som israel har. Dags att vakna, ban ki-moon?

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar