Edsbro Krog

Pizzapatrullen svängde in på Edsbro Krog härom dagen. Denna pizzeria huserar i en nyrenoverad, luftig och fräcsh lokal. 48 sittplatser med tillräckligt utrymme mellan borden tilltalar, det finns även en uteservering. Standard musik skvalar ur högtalare, annars lugnt och tyst.

Personalen är trevlig och hjälpsam, snabba är de också. Pizzan kommer in på mindre än 7 minuter. Jag beställde en ”kyckling pizza”, kyckling, curry och annanas. En anledning att den kom in så snabbt, är väl för att den var väldigt tunn… tunn och medelstor till storlek, passade perfekt tallriken, som inte var av den större modellen. Lite snålt, med andra ord. Snålt var det också med fyllning, ett femtontal småbitar kyckling och lika få annanasbitar. Till och med curryn snålades det med…

Edsbro Krog har 38 olika pizzor. Prisklasserna är från 70 till 105 riksdaler. De dyratse är ”Mozzarella pizzor”, ett exempel: ”Sara – tomatsås, ost, mozzarella, soltorkade tomater, lök, färsk paprika, färska tomater och gorgonzolaost”. Låter helt ok! Fast blandningen av soltorkade och färska är lite underlig, men det kanske funkar? Familjepizzorna kostar från 180 till 240 spänn, då ingår inte de ”lyxiga” mozzarella pizzorna.

Den lokala pizzan heter ”Edsbro special”, och i den finns bacon, salami, lök, paprika, köttfärs, ägg och startka kryddor. 90 spänn ska de ha för den blandningen.

Edsbro Krog har inga Jack Vegas, dock fullständiga rättigheter. En 50cl flaska Norrlands kostar 49 kr.

Korta Fakta:
Tel: 0175-91443
Pizzor: 38st.
Ölpris: 49.00sek – 55.00sek.
Jack Vegas: Nej.
Öppettider:
Mån – Tors: 11.00-20.00
Fre: 11.00-21.00
Lör-Sön: 12.00-21.00

Trots den trevliga personalen, då vi var där kom ett äldre par in, och krögaren lotsade dem snällt igenom pizzamenyn. Lite gulliga var de äldre, då de skojade med varandra om att ta en ”kärlekspizza”… Nå, trots den vänliga personalen och rättigheterna, blir betyget ”Sämre”, på gränsen till ”bra”. Det är inget hak man sitter kvar på efter maten, lite för osexig lokal för det.

Luftiga lokaler med rum till förbättring

Slutsats

Edsbro Krog är en pizzeria i rena, luftiga lokaler där det finns rum till förbättring. Goda pizzor men inget ställe man blir långvarig på. Inga Jack Vegas och inte inredning för att sitta kvar för att ta en öl eller tre.

Overall
3.5
  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Fördelar

  • Goda pizzor
  • Trevlig personal

Nackdelar

  • Trista lokaler
  • Inga Jack Vegas

Lämna en Kommentar