Blå Laguna, Rosersberg

Blå Laguna är en klassisk landsortspizzeria, vilket är en komplimang.

Lite knepig att hitta, då man måste gå ner en trappa på gården, men vi hade tur och tog rygg på ett par byggare som skulle luncha. Direkt innanför dörren, står man framför pizzadisken, och vi menar direkt innanför. Inte mycket manöverutrymme, men det gör ju inte så mycket så länge det inte är fullt, och folk ska fram och tillbaka, ut och in. Till vänster efter dörren är själva matsalen. Till höger en mysig sportsbar, med bardisk och clubfåtöljer. Tyvärr hade vi inte tid att närmare bekanta oss med den avdelningen, men vi kunde se att det satt lokala förmågor vid baren och tog en tidig fredagsbira. Respekt!

Själva pizzerian på Blå Laguna då? Matsalen är liten, 4 bås och 3 bord med 6 stolar vid varje bord. Väggar och bås är något slitna, lite ny målarfärg hade de inte mått dåligt av. Men det är rent, och det räcker ju för oss.

Snabb Service

Servicen är snabb, inom 10 minuter har vi pizzorna på bordet. Jag beställde en ”Simon Special”, en klassisk kyckling och curry pizza. Pizzan har en bra storlek, kanterna hänger över kanten på tallriken. Dessvärre lider den av tunn botten, och något hård dessutom. Man får dra kniven fram och åter ett antal gånger, vilket ju som bekant kan få toppingen att glida fram och tillbaka… Lite tjockare botten hade varit trevligt. Kanske göra dem mindre istället? Det är generöst med bananer och kyckling, curryn är perfekt avvägd. Personligen hade jag önskat mera ost, men jag är ju svag för ost…

Blå Laguna är en trevlig pizzeria, ett ställe man definitivt kunnat tillbringa en kväll på, i alla fall på sportbaren. I matsalen fanns Eursport att glo på medan man intog pizzan, men kommentatorn överröstades titt som tätt av glada rop och hälsningar till stammisar från personalen, som arbetar 2 meter bort. Trångt, som sagt.

Blå Laguna får betyget 4 av 5, och utnämns till en ”Bättre” pizzeria. Trevlig men något trång lokal, fullständiga rättigheter och en sportbar. Lite bättre pizza och andra små detaljer, hade vi satt ett högre betyg. Men vi är ju svårflörtade!

Finns på Facebook.

Blå Laguna, Rosersberg
Recension Bättre Silver

Restaurangens Namn: Blå Laguna, Rosersberg

Resturang Beskrivning: Blå Laguna, Rosersberg, en klassisk landsortspizzeria.

Prisklass: Mellan

Adress: Råbergsvägen 28

Telefon: 08-590 355 53

Slutsats

Blå Laguna, Rosersberg är en Bättre Pizzeria med trevlig Sportsbar men i något trånga lokaler.

Overall
3.5
  • Lokal
  • Priser
  • Pizzan

Fördelar

  • Fullständiga rättigheter
  • Jack Vegas
  • Sportbar

Nackdelar

  • Något trångt

Ett Svar

  1. ads 26 januari, 2014

Lämna en Kommentar