Restaurant Soda, Helsingborg

Recension Bättre Silver

PP tittade in på Restaurant Soda i Helsingborg i helgen. Första intrycket var att detta inte är en restaurant, iaf inte en med fullständiga rättigheter (och vem besöker en sådan?). Lokalen är rymmlig, med högt i tak och väldigt klinisk. Restaurangen har två plan, varav nedre planet har bord längs fönstren a´la 7 Eleven. Till höger om bardisken finns 5 st. Jack Vegas, vilket självklart uppskattas av den svårflörtade PP juryn.

Övre våningen inrymmer 5 st. bord, och det är allt. Lokalen är inte den mest inbjudande, men personalen uppväger det problemet. En trevlig man tar emot våra beställningar, och småpratar med oss som om vi var stammisar. Maten bärs upp med stadig hand av en söt skånska, som får oss att känna oss välkomna. Vilket för oss osökt till hur maten var; Vi beställde Kebeb Special, vilket var av den bättre sorten. En tjock botten, frasiga kanter och rikligt med sås. Litet minus för mängden kebabkött, och övermycket sallad. PP gillar ju ost, och på denna fick vi vårat lystmäte mättat. 

Är ni i Helsingborg på besök, är Soda väl värt ett besök, för sin personal, sina över genomsnittet pizzor och sina ölpriser. Bor ni i Helsinborg, vet ni säkert om något bättre hängställe, för atmosfären på Soda är inte så gemytlig att man vill sitta länge, personal och priser till trots.

Soda i Helsingborg får unisont betyget “Bättre Pizzeria”

Restaurant Soda

4

4.0/5

Bra

  • Rikligt med Ost
  • Personalen

Dåligt

  • Lokalen
Skriv din Recension
1
2
3
4
5
Sänd
     
Ångra

Skapa din egen recension

PizzaPatrullen.SE
Medelbetyg:  
 0 reviews

Relaterade inlägg

3 reaktioner på ”Restaurant Soda, Helsingborg

  1. Som erfaren pizza smakare, jobbat som resande säljare och ätit i stort sätt i de flesta städerna i Sverige, så är Soda den pizzerian som ligger närmast mig bland de sämsta i Helsingborg.
    Ugnen är ren och lämnar inga beska eftersmaker, tomatsåsen är fyllig och syrlig men saknar det lilla extra. Osten, som vanligt. Det jag tror är felet är att pizzan ej gräddas med kärlek. Precis som om pizzerian bara är till för att vara ett alibi till någon annat kriminellt. För att första intrycket är att det är en lyxigare pizzeria, men maten smakar ju skit tråkigt? Första tuggan är ju god men sen blir det tråkigt. Är du hungrig så är det ätbart, men någon större njutning är det inte. Torino, Ringstorp, Picholinio, Bomb och La pizza är njutningställen. Denna pizzerian Går att jämföras med Pizzeria Tigris. En pub för att bli full och pizza som tilltugg.

    1. Tack för din utförliga kommentar, och recension. Vi hann själva inte att testa någon annan pizzeria, då vi var på väg till Tyskland. Håller med om att lokalen gav finare intryck, och som sagt inget ställe man hänger på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *