August wärdshus – Revisited.

August wärdshus – Revisited.

PP tog en omväg via Almunge för att passa på att besöka August wärdshus igen. August fick betyget bättre vid vårat första besök.
En del förändringar vad gäller interiören… Trappan där två jack Vegas var inklämda, är borta. På väggarna finns nu fler tv-apparater än tavlor. Lokalen är dock fortfarande luftig och inbjudande med sina svarta paneler och brunröda bord.
Något som fortfarande stör, är sporadiskt högljudd personal, trots alla tv-apparater. Även systemet med bordsbeställning förvirrar, då merparten av lokalen inte ligger i blickfånget från kassan/köket. Man är orolig att inte bli sedd, när man kommer in och sätter sig.
5 minuter efter beställning, kommer dryck och bestick in. Besticken har placerats i en blomkruka…(!?) med tillhörande servett. Även det en nyhet från förra gången.

Efter ytterligare 5 minuter kommer pizzorna in. Vi övervägde att återigen beställa den utsökta ”starka hönan”, men valde ”Almunge special”. Tyvärr. Vi förväntade oss en kebabpizza typ viking, för den hade de ingredienserna; isbergssallad, kebab, sås, tomat, fefferoni. Men dessvärre var den modell pannkaka. Smaken var det inget fel på, men som sagt, vi ville ha båtmodellen. Nåja, vårat eget fel.
August wärdshus behåller betyget Bättre, de ändringar som gjorts, var bra.

Slutord:

Vi blir fortfarande inte kloka på vad stället egentligen heter… August värdshus, Augusts värdshus, eller Augusts Wärdshus…? Enligt deras Hemsida heter de iaf Augusts Värdshus. Nåja, som sagt; ”Kärt barn…”

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar