Vero mat och café, Uppsala

Vero mat och café

är en lunchrestaurang och ingen pizzeria, det skall vi göra klart direkt. Det betyder dock inte att man inte kan göra bra pizzor. Fast det är just vad dom inte kan på Vero. Först tänkte vi inte ens bry oss om att recensera stället, då vi bara slank in där under storhandling…
Nåja, åter till den så kallade pizzan. Vi beställde in en Hawaii, som i vanliga fall alltid funkar. På Vero gör den det icke. Efter 20 minuter kommer det inte en skapelse som på pizzerior kallas barnpizza, med tillfredsställande mängd äkta skinka på. Mitt på tronar 2 (två) annanasringar. Toppingen är degig, och osten har en underlig bismak. Bottnen och kanterna är svartbrända och spricker med ett ljudligt kras och flagor av kol flyger runt bordet då man skär i den, efter att ha skrapat undan moset ovanpå. Att ta 89 spänn för en sådan sak, och dessutom kalla det en pizza, är inte schysst!

Nej, Vero mat och café är ingen pizzeria, och skall man stilla sin hunger mellan affärerna, rekommenderas istället deras hamburgare, eller sushi. Burgaren vet vi av erfarenhet att den är bra, medan sushin fått bra recensioner på nätet. Vill man ha pizza bör man gå till Ikea tvärs över gatan, deras pizzaslicar är bra mycket godare, och billigare!

Vero Mat och Café

är en simpel galleriarestaurant, men även där bör man kunna tillaga en pizza. Vero får betyget en halv stjärna, Bedrövligt.

Information

Öppettider

Mån–fre: 10–19
Lördag: 10–17
Söndag: 11–17

Dagens Lunch: Vardagar 11-14

Tel: 018-13 52 30

Vero mat och café, Uppsala
Sämst i Test

Restaurangens Namn: Vero Mat och Café

Resturang Beskrivning: Inte värt ett besök, ens för att vara i ett köpcentrum.

Prisklass: Mellan

Adress: Stångjärnsgatan 10

Cuisine: Snabbmat

Telefon: 018-13 52 30

Slutsats

Bedrövligt ställe att inta lunch på, inte värt ett besök, ens för att vara i ett köpcentrum.

Overall
1.3
  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Fördelar

  • Inga

Nackdelar

  • Priserna
  • Lokalerna
  • Pizzorna
  • Personalen

Lämna en Kommentar