Sexuell Identitet

Sexuell Identitet

Sexuell Identitet har det pratats om i radion,tydligen är det så att fler ungdommar söker hjälp för att finna sin sexuella identitet… Inte undra på med denna genus neautrala flum linjen det skall hållas nu för tiden. Småflickor ska leka med bilar och kriga, småpojkar ska baka och byta blöjja… klart ungarna blir förvirrade!

Låt generna sköta det de tagit hand om i miljoner år, vi ska kankse inte lägga oss i mer i naturens lagar, se vad vi gjort med global uppvärmning…

Och det där löjliga ordet ”hen”…? Tragiska människor som inte har ngt att göra, det måste vara roten till idiotin som kom upp med det ”ordet”. Betydelsen finns redan i ordet ”den” (könsneutralare än hen, som är halva henne). Exempel: ”När forskaren hittades var DEN medvetslös av alkohol efter nollningen”.

Fast i början var det ju för roligt… det klagades på att övergångsskyltar var en ”man”, och därför kallades ”här går man”, som i stenkastande feministers öron blev ett illaluktande ”Herr Gårman”, och efter det blev sexistiskt (?!).  Påföljden blev att det målades kjolar på skyltarna, för det måste ju vara likvärdigt!

Men vad säger de tragiska människorna om skylten Påbjuden gångbana, det är väl pedofili? Det är ju en man som håller ett barn i handen.

Påbjuden Gångbana

Påbjuden Gångbana


Och när vi ändå ska lära er trafikregler:

Cyklister har inte företräde på övergångsställe, led cykeln! Det heter övergångsställe av en anledning!

Transsportstyrelsen: Vid obevakade övergångsställen har fordonsförare väjningsplikt mot gående. Fordonsföraren ska alltså släppa fram gående. Men gående får inte gå ut på övergångsstället utan att ta hänsyn till fordon som närmar sig. Även den som leder en cykel räknas som gående.

Tänk på att fordonsförare däremot inte har någon väjningsplikt mot den som cyklar på ett obevakat övergångsställe.

Önskar alla dårar på cykel lär sig det ngn gång…

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar