Spela aldrig på Hammarby!

Fy fan! Nu måste jag vädra lite frustration! Har nu för 3:e gången förlorat en fyrling p.g.a. hammarby. Igår 0-0 mot assyriska, kom igen…. tidigare i somras förlorade hemma mot ängelholm, allvarligt…. och ngn gång i våras mot ngt annat skitlag i skitserien de spelar i. Man hittar 3 fina spel, ser hammarby där, till hyfsat odds för en “säker” seger… och säkert som amen i kyrkan, går jag på den varje gång! Sopgäng! Nu spelar jag dem som säkert kryss eller förlust hädanefter. Kom igen, ängelholm?!?!? assyriska?!?!?!

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Spela aldrig på Hammarby!

  1. Jag har läst, och ser ännu inte det komiska i saken… fruktansvärt besvärande när man utgår ifrån att ett forna storlag skall klå ett bondlag från ängelholm (inget ont menat, eventuella ängelholms-fans).

    Som jag ser det, är det mer att de blöder, än glöder… 😉 Men tack för ditt inlägg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *