Sexistisk Jotun reklam

Jotun reklam

Såg häromdagen en ny reklam för Jotuns målarfärg ”Lady”… Värre sexistisk smörja har inte setts sedan 50-talet, gissar jag!
En 40+ kvinna berömmer färgen, och säger att det ser jättebra ut. In kommer en yngre man, och kärringen klämmer grabben i röven, och upprepar att det ser bra ut, medan hon ler in i kameran, med ett fortsatt stadigt grepp om skinkan.

Här är en länk till en version av snusket: Jotun Sexistisk Reklam – Känsliga män varnas.

Som man känner jag mig äcklad och kränkt! Får se hur länge Jotun får köra sin reklam, innan de blir anmälda. Själv måste jag ta en lång dusch, för jag känner mig våldtagen. Jag ser hennes blick och händer överallt på min kropp! Fram för ett jämlikt samhälle utan sexistisk reklam där män framställs som sexobjekt!

Jotun

Jotun

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar