Robyn delägare i Mix Megapol?

Efter att ha blivit enormt trött på att höra samma låtar igen, igen och igen, gjorde jag en vetenskaplig undersökning: För varje gång de spelade Robyn i Mix Megapol, satte jag ett streck. Under 3 arbetsdagar, mellan 6.30 till 16.30 spelade de robyn 7 gånger under ovan nämnda tid. Varje dag, alltså. Ok, en dag var det bara 6 gånger. Men! jag är på rast då och då, det kan ju vara den gången jag missade robyn…

Seriöst… de flesta stationer kör ju samma spellista hela tiden, rix fm speciellt (hata!). Men att spela samma artist 7 gånger inom 10 timmar… Hade det inte varit för deras kanonbra morgonshow, hade man ju inte ens lyssnat på Mix megapol. De har helt enkelt den bästa morgonshowen, Anders Timell borde få en egen show. Värdelöst vetande: jag slår adam 1 av 4 i ”vinn adams pengar”. Varför är det bara en fjuttig hundring per poäng, för den delen?

 

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

Lämna en Kommentar