Helgens Hundring West Bromwich mot Sheffield Utd

Svårtippad omgång i kvällens bottenmöte.

Vinst igen förra helgen, till lite blygsamt odds, förvisso… 1.80 gånger pengarna. Men, tipset at Son skulle näta gick ju in efter 5 minuter! Och som jag antydde, var det ett märkligt högt odds, på att Tottenham skulle vinna. Jag tordes inte tippa dem som segrare, då jag trodde alla bookies visste något jag inte visste… Men de vann med 2-0 mot Manchester City, till fina oddset 4.30

Nog med historia, åter till denna helgs hundring;

West Bromwich mot Sheffield United

Sista och näst sista lagen i Premier League. Båda lagen har svårt att göra mål, men släpper in ännu fler… Blir det målkalas eller torka? Jag fegar igen, och tippar över 0.5 mål.

Like sällan som de gör mål, drar de på sig kort. Under 4.5 kort låter som ett säkert… kort…

Inget lag har heller vunnit ännu denna säsong (låter som en skitbra match att se fram emot…), men West Bromwich har i alla fall lyckats skramla ihop 3 pinnar genom oavgjort. Jag tror deras första seger kommer här, men garderar med kryss.

Odds 2.30 på bet365

Oddset blir trevliga 2.30 på bet365.com

Kom ihåg, jag spelar inte för att vinna stora pengar, utan för att få lite mer spänning i matcherna.
Spela inte för mer pengar än du har råd med.

Skriv en kommentar