Harry Potter, Svengelska och Metro.

Känner att det är dags för lite galla igen, efter att ha bläddrat i dagens blaskor;
Sista Harry Potter filmen går upp i morgon. Jaha. Skall ärligt talat bli rätt skönt utan det eviga tjatet om den där ungen. Fast Emma är ju helt ok <3. Jag har själv inte sett en hel film, kanske för att jag inte är i målgruppen. Men jag kan tänka mig att den där rödhåriga Ron (rupert grint) måste känt sig lite som tredje hjulet. Är det ngn som bryr sig om honom? Harry är ju huvudpersonen, Emma snygg, och han bara är där.

Stör mig på medelålders + som envisas med att blanda in engelska ord i deras krönikor. I dagens DN skriver Johan croneman en liten notis om att TV-serien “Dallas” skall återuppstå. Han ogillar tydligen det, för hans slutkommentar är “makes me puke”. Får mig att spy. Tycker han det låter häftigt, eller skriver han på engelska för att han dissar Dallas? Beats me…. Jag för övrigt ser framemot den uppföljaren! Fast Lucy lär ju inte vara lika hot nu…. Ja, jag överdriver de engelska uttrycken. Duh!

Metro kunde hittat en bra mycket bättre serie än den de har nu, ngt norskt skit som dom borde få betalt för att trycka. En ruta med nån värdelös oneliner, måste finnas bättre!!!

Tack för mig! /Calzone

Skriv en kommentar