Grilltång Coop 35cm

En av de bästa grilltänger vi provat, till det bästa priset.

Grilltång Coop

Sommaren är äntligen här, dags att grilla på riktigt! Vi har testat en grilltång från Coop, och vi är nöjda över förväntan. En rejäl och lättanvänd grilltång, till ett pris som är över hälften av jämförbara tänger från, till exempel, Weber.

grilltång coop
grilltång coop i aktion.

Utseende

Grilltången är i rostfritt stål, med plastdetaljer i handtaget, ett platt och robust huvud med runda ”taggar” som är något böjda inåt för bättre grepp. Tången är 35cm lång, en perfekt längd och verkar vara något av en standard. Den finns även i en längre version, men den har vi inte sett ett behov av.

Grilltång Coop
Grilltång Coop

Användbarhet

Tången är lätt att använda. Dra i öglan för att släppa låset, och tryck in den igen för att stänga och låsa tången. Det platta och robusta huvudet har bra grepp om maten på grillen, vare sig det är en ljuvlig köttbit, rund korv eller grönsaker. Den väger ingenting och är bekväm att hålla i. Tången är lätt att göra ren, utan springor för marinad eller liknande, att gömma sig i.

Pris

Tången kostar 49,90 Sek Online, det är ett utmärkt pris för en produkt som är välgjord och fungerar mycket bra. Jag hade turen att se den i ett Stora Coop, till priset av 35 Sek, och inhandlade naturligtvis ett par extra. Jämförbara tänger från, till exempel, Weber (som ju är vårat favoritmärke när det gäller grillar och tillbehör) kostar det tredubbla och gör samma jobb. Möjligen att tången från Weber är snyggare, men det berättigar inte det höga priset.

Slutbetyg

Grilltången från Coop är en av de bästa grilltängerna vi har provat. Den är välgjord och lätt att använda. Den är vår absoluta favorit och vi rekommenderar den varmt.

Fler recensioner inom Nöje och Fritid hittar ni Här. Grilltången på Coops Hemsida.

Grilltång från Coop
grilltång coop

Produktnamn: Grilltång

Produktbeskrivning: En av de bästa grilltänger vi provat, till det bästa priset.

Märke: Coop

Artikelnummer: 7300156591111

Pris: 49,90

Valör: Sek

Slutsats

En av de bästa grilltänger vi provat, och kastar nu bort de gamla. Välgjord och till ett bra pris.

Overall
4.7
  • Användbarhet
  • Utseende
  • Pris

Fördelar

  • Bra grepp om maten.
  •  Designen.
  •  Priset.

Nackdelar

  • Inget.
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)

Lämna en Kommentar

Sending