Blåst av Unibet dubbelt upp

[show_avatar email=calzone@pizzapatrullen.se]Jag nappade tidigare i somras på Unibets erbjudande om 110% bonus på insättning. Jag klickade tydligen på fel länk till deras olika registreringssidor, för jag fick ingen bonus, eftersom jag klickat på en vanlig länk, inte den som ger mig bonusen….

Jag kontaktade naturligtvis deras ”support”, och fick detta svar:

Tack för att du kontaktar Unibets Support.

Om du ej registrerade dig via länken på vår hemsida ”120% i startbonus” så mottager du inte automatiskt din första insättningsbonus. Alla vill inte ha denna bonusen så vi har dessa 2 registrerings alternativ.

Om du önskar så kan vi sätta in bonusen manuellt, då mottager du denna på nästa insätting som du gör om du accepterar reglerna och villkoren och kontaktar oss när din insättning är gjord.

Innan vi kan förfråga en insättningsbonus till dig så måste du dock läsa igenom, och acceptera bonusvillkoren nedan. Om du accepterar dessa, svara vänligen på detta mail med -Jag accepterar.

Jag satte in mera pengar, mailade dem med exakt mening som damen sa åt mig, och fick efter ett par dagar detta mail:

Tack för att du kontaktar Unibets Support.
Vi har nu skickat ditt ärende till ansvarig avdelning. Du bör få din bonus inom kort, så håll utkik.
Vi önskar dig en trevlig dag!

Har nu hållit utkik i 3 månader, och inte sett röken av en enda spänn. Uselt, unibet!  Jag tar ut mina små slantar och går till Betsson istället, där har de enklare regler än Unibet. Inte för att unibet bryr sig om enstaka kunder som blir lurade, men mina surt fördärvade slantar skall de iaf inte få mer av.

  • Lokalen
  • Priser
  • Pizzan

0 Comments

  1. Pingback: PizzaPatrullen.SE 6 april, 2014

Lämna en Kommentar