Birgitta Hansen slutar

Birgitta Hansen Uttalande

Birgitta Hansen (MP) har avsagt sig alla politiska uppdrag. Anledningen var ett uttalande på Facebook, där hon jämför judar med nazister, angående Israels terror-attacker på det Palestinska folket.

Birgitta Hansen slutar

Det jävliga är ju att hon har rätt; Israel får göra vad dom vill, för omvärlden törs inte klaga, då kommer de dragandes med hur synd det är om DEM. Som en annan politiker sade: “Israel är de enda terroristerna”.

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Birgitta Hansen slutar

  1. Jag slutade inte p g a detta – jag hade tänkt dra mig ur politiken ändå. Jag avsade mig heller inget av de två uppdrag jag hade då – det var en gratistidning som påstod det och ingen källkontollerade. Jag kandiderade visserligen på Landstingslistan men inte på valbar plats (som nr 35 eller 36 eller nå’t sån’t)
    Anledningen att någon alls brydde sig: 1. sommar och nyhetstorka 2. det var bara några veckor före valet 3. så fort någon som är ett “namn” (om än litet) uttalar sig om judar/Israel så blir det ett j…a liv och zionist-lobbyn mobiliserar blixtsnabbt och ojar sig på bästa plats i media över antisemitism.
    Jag undrar när judar och israeler själva ska börja kritisera zionisterna och tröttna på allt elände de ställer till med för palestinier och andra? När hörde vi protester mot folkmord och etnisk rensning från judar bosatta i Sverige och på annat håll? Hur många judar/israeler har protesterat mot att palestinier stängs in i ett gigantiskt koncentrationsläger som heter Gaza? Det är ju ändå alla dessa judar som inte bor i Israel som ofta får ta skit för vad som händer där – varför protesterar de inte högljutt och försöker stoppa eländet??
    Retorisk fråga – jag vet svaret; det är inte deras business. Israel är trevligt för dem att åka på semester till och grundades ju som “Judarnas Land”. F ö: hur många nya invånare skulle söka sig dit om det judiska folket kunde leva i fred och harmoni med resten av världen och inte bli förföljda bl a för vad som händer i Palestina? Både zionismen och antisemitismen skulle självdö efter några år om Israel och det judiska folket kunde leva i fred med sin omgivning. Zionismen är idag en av de främsta anledningarna till antisemitism – resten är en sorglig historia.

  2. Jag har inte avsagt mig några politiska uppdrag – jag hade redan innan denna händelse beslutat mig för att lämna politiken och kandiderade endast på en icke valbar plats i Landstinget./Birgitta Hansen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *