Serbien v Portugal VM-kval

Serbien v Portugal i brist på annat

Förra helgen satt vårt tips igen, till fina oddset 2.10. Men det satt hårt inne! Sista sparken i matchen, och vi fick oavgjort. Det var tack vare att Sevilla tog upp målvakten vid hörnan de fick i slutsekunderna, och han tryckte in bollen i nät.

Speluppehåll i de flesta stora ligor på grund av VM-kval. Värre än vanligt att hitta något intressant, med andra ord. Vi sätter efter svåra kval (japp, finns andra kval än till VM…) #Helgens Hundring på matchen Serbien mot Portugal. Det finns inte ens något vettigt att sätta pengarna på, så det får bli väldigt enkelt denna gång…

Serbien v Portugal
Dåligt med valmöjligheter skapar ett snålt spel men med bra odds

I vanliga fall skall ju Portugal köra över det mesta, men de övertygade inte mot Azerbadjan, ynka 1-0. Serbien är svårare, så vi törs inte peka ut en vinnare. Att båda lagen gör mål, känns troligt, och historiskt spelar de målsnålt.

Vare sig hörnor eller kort, gick att spela på. Uselt, kan man tycka. Och det gör man.

Det blir inte roligare än så här, men trevligt odds; 2.50 gånger pengarna på bet365 (Inte affiliate!). Skall man titta på matchen kan man ju sätta en slant på målgörare. Divan Ronaldo känns ju självklar, men oddset lockar inte (1.65). Aleksandar Mitrović är ett trevligare spel, till oddset 3.50. Han gjorde 2 mål i senaste landslagsmatchen.

Kom ihåg, jag spelar inte för att vinna stora pengar, utan för att få lite mer spänning i matcherna.
Spela inte för mer pengar än du har råd med! Om du spelar för mycket, besök Stödlinjen!

Skriv en kommentar