Om

Etablerat 2010.

Ett par grabbar, ett par pizzor, ett par öl… Livsåskådning på topp, snillen spekulerar!

Denna sida kom till då ett par unga grabbar brukade sitta och rätta tipsextra på en lokal pizzeria. Det var innan yelp. fork och kniv eller vad allt heter. Vi kände bara att vi ville ge ett betyg som gemena man kan relatera till. Därav Jack Vegas och rättighet att sälja alkohol eller ej. Det är ju trots allt det vi alla män, och 50% kvinnor, vill ha när vi går ut för en pizza. Nej, ingen statistik från demoscop eller DN, bara en känsla.

PizzaPatrullen är en icke kommersiell och politiskt obunden grupp som endast har som syfte att kasta ut våra reaktioner på nyheter, tankar, gamla spöken eller att recensera de pizzerior våra medlemmar råkar besöka. Vi förstår att alla har sin smak, och vi vill endast ge våra intryck. Detsamma gäller de åsikter vi publicerar. Vi försöker att inte ta ställning, och vi kommer ej heller att tillåta ensidig propaganda. Vi lever trots allt i ett fritt land, Sverige.

#Helgens Hundring är på inget sätt ett säkert sätt att vinna pengar, inga garantier utlovas. De tips vi ger är enbart till för att förhöja spänningen på enskilda matcher, inte för att vinna pengar. Om du har problem med spelberoende, vänligen besök Stödlinjen.

Officiella Facebooksidan: https://www.facebook.com/groups/pizzapatrullen

Vår integritetspolicy hittar ni här.