Sätt ugnen på 200°. Placera bakplåtspapper mellan gallret och ugnsplåten.
I en stor skål, blanda samman kyckling med olja, vitlökspulver, salt och peppar. Lägg på gallret.
In i ugnen, tills de är gyllene och skinnet krispigt, ca 50-60 minuter. Vänd kycklingen efter halva tiden.
I en liten kastrull, koka upp Hot Sauce med honungen. Lägg i smöret, och rör runt till smöret smälter. Låt småputtra i ca 2 minuter, till såsen reducerat något (det betyder att den blir lite tjockare och mindre mängd, för oss normala).
Lägg kycklingen i en rengjord bunke, och blanda med såsen.
Lägg tillbaka kycklingen på ugnsformen, och stoppa in i ugnen i ca 3 minuter, såsen skall bli något karamelliserad (stelna lite).
Servera med Ranch eller Blue Cheese dressing att doppa i, och ett par kalla öl till.
Anteckning
Vad gäller ugnsformen så använder jag en sådan här. (IKEA, inte sponsrad) Tänk på att inte använda samma bunke utan att diskat den först...