Matlagningsprogram är ju som bekant jävligt poppis. Jag har en idé, en ”pitch”, som iaf jag tror på. Ni har kanske sett ”vad har du i kylen” eller vad det hette… Min idé bygger på samma koncept, men en sen lördagskväll, när man vill svulla. Per Morberg kommer hem till en klockan 01, och skall laga till fyllekäk på det som de facto finns i kylen, inte det som man köpte hem dagen innan man visste att en kock skulle komma.
Han måste laga med det som finns, ägg, halvår gammal sill, mjölk, idealmakaroner, coops passerade tomater etc etc
Lite mer spänning, om din polare anmält dig, och du inte har en aning om att han kommer. Man får inte chansen att köpa hem 1kg hummer bara för att verka cool.

Det, mina vänner, är en utmaning som en riktig kock borde gilla. För att utvidga, kanske de inneboende skulle laga till ngt eget, sen får en telefonomröstning avgöra vilken maträtt som verkar bäst.

/Myling (som just mikrat ett par mackor med tonfisk, tomatpuré och hushållsost).

Kommentera