PP besökte i dagarna Augusts Värdshus i Almunge. Augusts har en luftig och öppen lokal, med takfläktar som ger behaglig svalka i högsommarvärmen. Den öppna lokalen ger dock ett litet minus;  personalens stoj och sång (!) hörs emellanåt.

Dock är det inget större problem, då August visar sig ha en av de godaste pizzorna jag ätit. Jag beställde en ”Starka Hönan”, en pizza som var lika trevlig att titta på, som att äta. Den består av grillad kyckling, lök, champinjoner, jalapénos, tacosås och grön chilli. Pizzan kommer in näst intill perfekt bakad. Mjuka, tjocka kanter, och lite tjockare botten en vanliga pizzor. Vacker färg undertill, ingen smutsig häll här inte. I menyn hade den stämpeln (stark), men så farligt var det inte. Det var en perfekt balans mellan de olika starka kryddorna, den smakrika osten och pizzabrödet. Helt klart en av de bästa pizzor jag ätit!

Starka Hönan

Jag var t.o.m. tvungen att ta en bild…

August Värdshus har 28 platser, 2 Jack Vegas och fullständiga rättigheter. Blir man dessutom för plakat, är de ju som sagt ett värdshus, och man kan ta in på ett rum ovan restaurangen. Då får man dessutom tillgång till en snyggare matsal. Lite synd att de 2 Vegas maskinerna står inträngda i ett hörn, det ger dåligt med svängrum om man är 2 runt samma maskin.

Lite Fakta:

Öppettider:

 • Mån-Torsd:      11-21
 • Fred:               11-22
 • Lörd:               12-22
 • Sönd:              12-21

Telefon: 0174-20213
Hemsida: August Värdshus.

För att summera:

August Värshus har en av de bästa pizzorna jag ätit, fullständiga rättigheter och 2 Jack Vegas. Helt klart ett ställe man kan bli kvar på till stängning. En klart Bättre pizzeria. Med mysigare lokal hade det blivit en fullpoängare.
 

4.5 / 5 stars     

Etiketter:

5 kommentarer on August Wärdshus, Almunge

 1. robin skriver:

  Grym Blogg ska pröva augusts värdshus på fredag…

 2. hossein kazzazi skriver:

  världens godaste pizza så klart…

 3. Albert skriver:

  fetttt dålig , gammal grejer på gävla pizzor , otrevlig personal

Kommentera